Crisisopvang 

Arti-care

Crisisopvang

Kan je door omstandigheden niet meer thuis wonen of zit je in een onveilige situatie thuis, dan kunnen wij tijdelijk onderdak bieden. Nadat je op een crisislocatie bent geplaatst krijg je een vaste mentor toegewezen die samen met jou de oorzaak van de crisis gaat aanpakken om vervolgens daaruit een plan van aanpak op te stellen. Je stelt doelen op en samen kijken we wat je kan en waar je hulp bij nodig hebt. Je mentor helpt je bijvoorbeeld met:

– Het vinden van geschikte woonruimte
– Het vinden van een (bij)baan
– Studie evt opstarten
– Schulden
– Contactherstel familie/vrienden

 

Laat de situatie waarin je zit niet verder escaleren en neem contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen een oplossing te vinden.

Beschermd wonen

Heb je behoefte aan een veilige gestructureerde woonplek of zit je in een onveilige situatie en kan je het moeilijk alleen aan, dan kan ons Beschermd Wonen traject een oplossing bieden. In deze setting woon je op een plek waar 24-uurs begeleiding aanwezig is. Samen met je mentor werk je aan herstel van de problemen waar je tegen aan bent gelopen. De begeleiding is er op gericht om uiteindelijk zelfstandig te kunnen wonen indien dit een wens is. Ons team zal er voor zorgen dat jij volledig mee zal draaien binnen de maatschappij en hierin niets tekort komt.

Arti-care

vragen?

kom in contact